Hainele şi accesoriile lui Adrian Vele, într-un magazin virtual

0
1030

Designerul Adrian Vele îşi lansează astăzi (10 iulie) propriul site, venind astfel în sprijinul tinerilor care caută în mediul virtual haine inedite, dar practice. Pe lîngă magazinul online, platforma conţine şi un blog destinat atît unor articole ce expun povestea obiectelor de îmbrăcăminte create de tînărul creator de modă, cît şi unor însemnări despre substratul filantropic al îndeletnicirii acestuia.

 

Platformă disponibilă în română şi engleză

Site-ul adrianvele.com apare pe lista obiectivelor bifate în cariera lui Adrian Vele la mai puţin de un an de la debutul său în modă. Acesta şi-a făcut apariţia în breasla designerilor vestimentari din judeţ în toamna lui 2014 cu o colecţie care i-a încîntat îndeosebi pe adolescenţi, după ce, vreme de mai mulţi ani, tînărul originar din Valea Chioarului s-a evidenţiat în spaţiu local printr-un alt tip de creaţii – papioane, cravate, batiste, lavaliere. “adrianvele.com conţine un magazin online şi o parte de blog unde voi scrie eu ori alte persoane articole despre haine şi despre ceea ce fac cu banii obţinuţi din vînzarea obiectelor de îmbrăcăminte.

adrian vele_2De asemenea, pe site, vizitatorii mai găsesc poze şi filmuleţe despre colecţiile mele anterioare, precum şi o secţiune despre cum cei interesaţi pot interacţiona cu mine pe mai multe reţele de socializare”, explică Adrian Vele. Pe lîngă hainele destinate atît femeilor, cît şi bărbaţilor (cămăşi, tricouri, fuste, pantaloni, geci, jachete), vizitatorii site-ului găsesc şi accesorii puse în armonie cu acestea: genţi şi ghiozdane. Mai mult, curioşii pot descoperi, prin intermediul imaginilor, poveştile celor două colecţii semnate pînă în prezent de tînărul de 25 de ani – Asymmetry şi Admixture. Platforma online e disponibilă nu doar în limba română, ci şi în engleză.

adrian vele_3“hainele adoptă un stil modern, sînt de calitate (…)  şi la preţuri foarte accesibile”

Stilul inedit, dar practic folosit de Adrian Vele pentru confecţionarea hainelor i-a atras fulgerător, în special, pe tineri, la fel ca şi substratul filantropic al activităţii. “Din moment ce hainele adoptă un stil modern, sînt de calitate şi realizate în serie super-limitată, precum şi la preţuri foarte accesibile, lumea le cumpără. Sper, totuşi, ca în timp oamenii să achiziţioneze privind mai mult la scopul meu: cumpărînd haine ajuţi indirect vieţile altor persoane. Aşa cum s-a mai scris într-un articol, donez un procent din vînzările mele înspre asociaţia “Viaţă şi culoare”, cea care ajută la sprijinirea unor cazuri sociale din municipiul Baia Mare. Astfel, bani obţinuţi din vînzările site-ului vor fi folosiţi, prin această asociaţie, în diferite proiecte de ajutorare. Ştiu că nu pot să fac mari schimbări, dar cred într-o povestire: un băieţel era pe plajă, iar marea aducea stele de mare. El tot arunca cîte una înapoi în mare. La un moment dat, un bărbat i-a spus că ceea ce face nu are rost, dar băiatul, aruncînd încă o stea, i-a spus: pentru steaua aceasta contează! Aşa cred şi eu: din puţinul care se adună se va face o schimbare pentru cineva”, mărturiseşte Adrian Vele, anunţînd, totodată, faptul că site-ul va fi îmbogăţit în lunile următoare cu o nouă colecţie: cea de toamnă-iarnă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ