Într-o singură zi, 364 de sancţiuni contravenţionale de peste 80.000 lei

0
316

– bunuri confiscate în valoare de 13.105 lei –

Vineri, 10 iulie, 152 de poliţişti maramureşeni au acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren.

• Poliţiştii de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, transporturi, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale au efectuat 25 de acţiuni specifice muncii de poliţie, în cadrul cărora au fost executate peste 200 de controale în pieţe, tîrguri, baruri şi alte locuri de interes operativ.
• În urma acţiunilor, au fost constatate patru infracţiuni (una de evaziune fiscală şi 3 la regimul circulaţiei rutiere), au fost aplicate 364 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 83.605 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de 13.105 lei.
• A fost pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Sighetu Marmaţiei, pe numele unui bărbat, în vîrstă de 31 de ani. Acesta a fost condamnat la trei ani şi patru luni detenţie pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.
• Poliţiştii au identificat 5 persoane bănuite de comiterea unor furturi. Astfel, la Baia Mare, poliţiştii de investigaţii criminale au identificat un tînăr, în vîrstă de 22 de ani, din Fărcaşa, bănuit de furtul mai multor biciclete de pe raza municipiului. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi a fost restituit persoanelor vătămate. O altă bicicletă sustrasă de infractori a fost recuperată de poliţiş­tii din Coltău. Aceştia au identificat şi persoana bănuită de comiterea infracţiunii, un tînăr, în vîrstă de 25 de ani, din Coltău, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal.
• Şi poliţiştii din Repedea au efectuat investigaţii pentru rezolvarea a două furturi sesizate pe raza comunei. Aceştia au identificat trei tineri, din Poienile de sub Munte, care au sustras un motoferăstrău dintr-o anexă gospodărească şi cantitatea de 80 litri de motorină, din rezervoarele a două autovehicule parcate în curtea unui alt imobil. Prejudiciul, în valoare de aproape 2.000 lei, a fost recuperat în totalitate de poliţişti.
• Acţionînd pentru combaterea faptelor de încălcare a legislaţiei silvice, poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice şi poliţiştii din Borşa au confiscat cantitatea de 22 mc material lemnos şi au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.000 lei, pentru transport fără documente de însoţire valabile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.