În week-end, amenzi de peste 230.000 lei aplicate de poliţişti

0
508

– 19 dosare penale • bunuri confiscate însumînd 14.115 lei –

În perioada 10-12 iulie, peste 400 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional, în special în domeniul unităţilor de alimentaţie publică, unităţilor recreative (cluburi, discoteci, baruri), în centrele comerciale agro-alimentare (pieţe, tîrguri, oboare), în domeniul circulaţiei rutiere etc.

Poliţiştii de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, transporturi, din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat multiple acţiuni specifice muncii de poliţie, respectiv 74 de acţiuni organizate şi 341 de controale. În urma acţiunilor, au fost întocmite 19 dosare penale pentru comiterea de infracţiuni economico-financiare, la regimul circulaţiei sau de altă natură. Au fost aplicate 901 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 233.475 lei şi au fost confiscate bunuri în valoare de aproape 14.115 lei.

Godja IoanPersoană dispărută!

Poliţiştii maramureşeni desfăşoară activităţi de căutare şi solicită sprijinul cetăţenilor pentru găsirea unui bărbat reclamat dispărut la data de 9/10 iulie a.c.
Godja Ioan, în vîrstă de 47 de ani, a plecat de la o stînă de oi din locul Cioncaş, de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, şi, pînă în prezent, nu a revenit. Bărbatul a plecat de mai multe ori, fiind găsit la diferite stîne de oi din Maramureş.
Semnalmente: 1,70 m înălţime, păr şaten, tuns scurt, ochii negri, fără semne particulare. În momentul în care a plecat era îmbrăcat cu haine de culoare închisă, era încălţat cu cizme de cauciuc, iar pe cap purta o pălărie.
Persoanele care pot oferi orice fel de informaţii despre bărbatul dispărut sînt rugate să anunţe poliţiştii Biroului Urmăriri sau la tel. 0262207763, 0720600.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.