Scandal la Satulung!

0
494

Intervenţia jandarmilor a calmat spiritele încinse

Duminică, la ora 21, jandarmii care asigurau ordinea şi liniştea publică la Festivalul cîntecului şi dansului „Maramureşu` Răsună” din Satulung au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între doi cetăţeni. Pe fondul neînţelegerilor, situaţia a degenerat într-un scandal, fiind implicate mai multe persoane de ambele tabere. Pentru restabilirea climatului de ordine şi siguranţă publică, s-a solicitat intervenţia echipelor din Baia Mare şi specialiştilor din cadrul compartimentului Prevenire şi Combaterea Faptelor Antisociale.
După sosirea efectivelor de jandarmi la faţa locului, situaţia din zonă s-a detensionat şi s-a reuşit identificarea a cinci dintre persoanele implicate în scandal, acestea fiind conduse la sediul Postului de poliţie Satulung, fiind întocmite actele de constatare, sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fapte prevăzute şi pedepsite de art. 198 şi art. 371 din codul penal. Verificările sînt continuate de către lucrătorii Postului de poliţie Satulung.

La Sighetu Marmaţiei şi Borşa

Pentru colectarea de bani şi produse de la trecători, în faţa unui supermarket din Sighet, s-a aplicat amenda contravenţională, în valoare de 200 lei, unei tinere, de 27 ani, din judeţul Bistriţa Năsăud, iar pentru adresare de injurii şi expresii jignitoare, respectiv tulburarea ordinii publice prin strigăte şi larmă, jandarmii au aplicat 2 avertismente scrise. Cu amenzi contravenţionale au fost sancţionaţi, la Borşa, pentru refuz de legitimare şi consum de băuturi alcoolice în locuri nepermise.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.