La Sighetu Marmaţiei, cercetat pentru furt de bicicletă

0
506

Poliţiştii au întocmit dosar penal pe numele unui bărbat, de 33 de ani, din Sighetu Marmaţiei, bănuit de comiterea unui furt de bicicletă. Luni noaptea, la ora 0.50, în timp ce efectuau activităţi de menţinere a ordinii şi siguranţei publice pe strada Bogdan Vodă, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul în cauză, în timp ce se deplasa cu o bicicletă. Verificările efectuate au evidenţiat faptul că bicicleta ar fi fost sustrasă, în jurul orei 0.10, prin forţarea sistemului de siguranţă, dintr-un imobil din cartierul Constructorului.
Bicicleta a fost recuperată şi restituită părţii vătămate, iar sigheteanul este cercetat pentru comiterea infracţiunii de furt.

La Borşa
Poliţiştii au confiscat aproape 12 mc de lemn

În data de 13 iulie, la ora 15.15, poliţiştii din Borşa au oprit pentru control o autoutilitară care transporta material lemnos. La volanul autovehiculului, poliţiştii au identificat un bărbat, domiciliat în comuna Moisei, care nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă pentru cei 11,39 mc de lemn, de esenţă răşinoase.
Poliţiştii au confiscat întreaga cantitate de lemn, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei. Cercetările continuă pentru stabilirea provenienţei materialului lemnos şi tragerea la răspundere a persoanelor vinovate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.