Libotin. A pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat – persoanele din autoturism au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale –

0
499

Poliţiştii Postului Comunal Cupşeni au fost sesizaţi despre faptul că, pe DJ 171C, în localitatea Libotin, s-a produs un accident de circulaţie. Din primele cercetări s-a stabilit că, o tînără, în vîrstă de 26 de ani, din Tîrgu Lăpuş, sat Dumbrăviţa, care se deplasa cu un autoturism dinspre Libotin spre Cupşeni, într-o succesiune de curbe, semnalizate corespunzător, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum (parte carosabilă acoperită cu noroi şi criblură), a pierdut controlul direcţiei şi s-a răsturnat cu autoturismul în decor.
În urma accidentului, conducătoarea auto şi patru persoane pasagere în autoturism, printre care şi un minor, în vîrstă de şapte ani, au suferit leziuni şi au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.  În momentul producerii accidentului, conducătoarea auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.