Campionatul Naţional de Turism “Ştafeta Munţilor”

0
635

În acest an, Campionatul de Turism Sportiv „Ştafeta Munţilor” se desfăşoară pe parcursul a 10 etape, organizate la nivel naţional, avînd ca scop crearea unui cadru organizatoric, competiţional. În cadrul etapelor competiţiei, participarea se face pe echipe, formate din 3 persoane, care, în funcţie de experienţă, participă la una dintre cele 6 categorii.

Ştafeta Munţilor are la bază un regulament bine definit, în vederea calculării clasamentelor în funcţie de categoria aleasă şi probele de concurs la care participă concurenţii. Asociaţia „Drumeţii Montane” prin intermediul proiectului MarketingRomania.ro, ajutată de voluntarii Sergiu Valentin Vlad şi Alexandru Cănăvoiu, a realizat un soft care să ajute organizatorul de etapă să calculeze mai uşor clasamentele. Tot ceea ce trebuie să facă organizatorul este să introducă în soft datele de pe fişele de concurs ale concurenţilor, după care soft-ul generează clasamentul. Programul este gratuit şi se poate descărca de pe site-ul www.stafetamuntilor.ro.
Orice persoană care doreşte să descopere frumuseţile României, prin activităţi sportive desfăşurate în aer liber, să lege prietenii la foc de tabără, unde cei mai curajoşi şi creativi dintre participanţi  pot recita poezii, pot cînta la chitară sau pot juca teatru, va fi aşteptată de către organizator cu braţele deschise. În prezent, acest campionat este cea mai mare competiţie de turism sportiv din România. Nu se percep taxe de participare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.