O sigheteancă reprezintă România la Miss Exclusive of the World 2015

0
440

Frumoasa sigheteancă Mihaela Boşca a fost de­semnată oficial să reprezinte România în cadrul competiţiei Miss Exclusive of the World 2015, care va avea loc între 27 iulie şi 17 august, în Turcia.

Pentru titlu vor concura fete din 50 de ţări. Marea finală va fi transmisă în direct de către postul TV8. Născută în Sighetu Marmaţiei, Mihaela (23 de ani) a absolvit Facultatea de litere, profil română – franceză din cadrul Universităţii de Nord Baia Mare. Are 1,78 m înălţime, dimensiuni 89-60-91 şi este la prima sa experienţă internaţională de acest gen. „Ocazia de a participa la o competiţie internaţională de frumuseţe este un privilegiu, o onoare, dar în acelaşi timp presupune şi o mare responsabilitate (…)

Mihaela Boşca
Mihaela Boşca

În cazul meu, voi reprezenta o Românie frumoasă, cu o mare valoare culturală, istorică şi etnofolclorică”, a declarat Mihaela Boşca. Toţi românii sînt invitaţi să urmărească evoluţia Mihaelei în perioada 27 iulie – 17 august, vizitînd pagina sa oficială de Facebook – Miss Exclusiv România. Like-urile vor fi luate în calcul la punctajul final al competiţiei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.