OMAGIU. Unui dascăl venerabil, la o vârstă venerabilă

0
418

Ing. T. Bene
Azi, distinsa, onorabilă şi iubita noastră profesoară şi dirigintă, OLGA CRIŞAN, împlineşte venerabila vârstă de 96 de ani.
Dumnezeu ne-a binecuvântat şi ne-a dăruit un profesor şi un dascăl de o bunătate şi de o ţinută morală şi profesională de excepţie şi credem că nu greşim dacă afirmăm că azi, puţini dascăli ca domnia sa există în România.
La orele de dirigenţie ne-a învăţat cum să ne comportăm în viaţă, în societate, în relaţiile de serviciu, cu colegii, în familie: să avem o ţinută morală şi profesională civilizată, să nu uităm profesorii care ne-au predat cu atâta pasiune şi răbdare profesia pe care am ales-o.
La toate întâlnirile pe care le-am avut în decursul anilor de la absolvire, a fost un privilegiu şi o mare bucurie de a o avea în mijlocul nostru pentru a se confesa ca un părinte sufletesc, despre toate cele întâmplate în activitatea profesională, în familie şi în societate.
Din păcate, la întâlnirea de 60 de ani de la absolvire, pe care am avut-o pe 19 iunie 2015, nu a participat din motive de sănătate.
Pentru tot ceea ce ne-a învăţat, dăruit şi făcut pentru noi, la ceas aniversar îi dorim din toată inima „LA MULŢI ANI!”, multă sănătate şi bucurie. Va rămâne mereu ca un simbol în sufletele noastre.
Absolvenţii Şcolii Medii Tehnice de Minereuri Baia Mare, promoţia 1955.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.