Doar într-o zi, amenzi de peste 91.000 lei şi bunuri confiscate de 3.000 lei

0
527

Vineri, 17 iulie, peste 150 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, împreună cu reprezentanţi ai altor instituţii, au efectuat mai multe acţiuni specifice muncii de poliţie.

Au fost executate peste 30 de controale în pieţe, tîrguri, baruri şi alte locuri de interes operativ şi au fost verificate 75 de societăţi comerciale, fiind vizată combaterea evaziunii fiscale, a comerţului ilicit şi a contrabandei cu produse accizabile. Poliţiştii au aplicat 379 de sancţiuni contravenţionale, însumînd peste 91.000 lei, au confiscat bunuri de aproximativ 3.000 lei şi au ridicat, în numerar, suma de 1.577 lei. Cele mai multe contravenţii constatate, respectiv 316, au fost la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

La Sighetu Marmaţiei

Ţigări în portbagajul unui autoturism

În timp ce desfăşurau activităţi de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, poliţiştii din Sighetu Marmaţiei au depistat, în portbagajul unei maşini aflate pe str. Tudor Vladimirescu, 480 de pachete cu ţigări, care au fost ridicate, iar cercetările continuă în vederea stabilirii provenienţei lor.
Şi poliţiştii din Şomcuta Mare au confiscat 88 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.