Poliţiştii nu au week-end! 270 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 73.230 lei

0
568

Sîmbătă, 18 iulie, 120 de poliţişti au acţionat pe raza judeţului Maramureş pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente în teren. Astfel, poliţiştii de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, transporturi şi din cadrul formaţiunilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat 6 acţiuni specifice muncii de poliţie, în cadrul cărora au fost executate aproape 50 de controale în pieţe, tîrguri şi alte locuri de interes operativ şi 75 la societăţi comerciale.
În urma acţiunilor, au fost constatate 11 infracţiuni (4 economico-financiare, 5 de natură judiciară şi 2 la regimul circulaţiei rutiere) şi au fost aplicate peste 270 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 73.230 lei. Poliţiştii au intervenit şi au aplicat 42 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică şi 24 de sancţiuni privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

200 de autovehicule controlate, 12 permise reţinute – 5 pentru alcool

Pentru siguranţa rutieră a participanţilor la trafic, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de supraveghere şi control, în cadrul cărora au verificat peste 200 de autovehicule şi au aplicat 194 de sancţiuni ca urmare a încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 12 permise de conducere (din care 5 pentru alcool) şi au retras un certificat de înmatriculare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.