5 dosare penale pentru conducere fără permis

0
376

Poliţiştii de la rutieră au depistat pe strada Mihai Eminescu, din Seini, pe raza localităţii Sat Şugatag, pe DJ 108 E – în localitatea Chelinţa, pe DJ 187 – în Poienile de sub Munte şi pe DN 18 – în Leordina, mai mulţi conducători, cu vîrste cuprinse între 17 şi 39 de ani, care nu au respectat prevederile legale privind circulaţia pe drumurile publice. În cinci cazuri poliţiştii au întocmit dosare penale pentru conducere fără permis. De asemenea, au fost constatate trei infracţiuni de conducere a unui vehicul neînmatriculat şi o infracţiune de conducere a unui autoturism cu autorizaţia provizorie de circulaţie expirată.
Luni, 20 iulie, poliţiştii au oprit pentru control, pe DJ 108 E, pe raza localităţii Chelinţa, doi bărbaţi care se deplasau cu mopedurile. Verificările efectuate au relevat faptul că vehiculele erau neînmatriculate, iar mopediştii, un tînăr, de 26 de ani, din Ulmeni, şi un bărbat, de 31 de ani, din Chelinţa, nu deţineau permise de conducere.
Cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.