Cinci fapte de natură contravenţională

0
520

Jandarmii din dispozitivele de ordine şi siguranţă publică au constatat 5 fapte de natură contravenţională, aplicînd un avertisment scris şi amenzi în valoare totală de 1.600 lei. Totodată, trei persoane au fost conduse la sediul Poliţiei municipiului Baia Mare în vederea luării măsurilor legale.

În Baia Mare – Tineri „rebeli” în parcul din faţa Gării

Patrula mixtă de ordine şi siguranţă publică din municipiul Baia Mare a fost solicitată, la ora 22.25, în parcul din faţa Gării CFR. Aici au fost identificate două persoane, C.L., 21 de ani şi L.M., 20 de ani, ambii din localitate. Tinerii, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice, în încercarea de a da dovadă de bărbăţie şi curaj, au tulburat liniştea publică prin strigăte şi larmă. Cei doi rebeli au fost „domoliţi” cu cîte o amendă contravenţională în valoare de 500 lei.

La Ocna Şugatag şi Bistra – Doar avertismente scrise

Jandarmii au fost solicitaţi, la ora 22.15, pentru aplanarea unui conflict verbal, generat de adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare. Forţele de ordine au aplicat un avertisment scris, conform prevederilor Legii nr. 61/1999 republicată, art. 2, pct.1.
Şi la Bistra, în jurul orei 23.30, ajunşi în faţa unui magazin alimentar, jandarmii au depistat cîteva persoane care consumau alcool în afara orelor de program. Acestea au primit doar avertismente scrise.

La Vişeu de Sus – Violenţă conjugală

Urmare a unei solicitări, o patrulă s-a deplasat pe strada Dragoş Vodă. La imobilul specificat, a fost identificat numitul B.F., 39 de ani, din Vişeu de Sus. Acesta, pe fondul unor discuţii avute în contradictoriu, i-a adresat mamei sale expresii şi cuvinte jignitoare, ameninţînd-o cu acte de violenţă. În consecinţă, bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 200 lei.

Student în practică

Din această săptămînă, studenţii din anul întîi de studiu al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, arma Jandarmi, se află în stagiul de practică la unităţile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române. Doi studenţi îşi desfăşoară stagiul de practică prevăzut prin programa de învăţămînt în unităţi operative, unul dintre aceştia fiind repartizat în Maramureş. Viitorului ofiţer i-au fost prezentate aspectele legate de specificul unităţii, programul şi misiunile executate de jandarmii maramureşeni şi îşi va desfăşura activitatea, în timpul programului de lucru al subunităţii, fiind angrenat în activităţile specifice jandarmilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.