Încep lucrările de modernizare la arena de rugby

0
566

În cel mai scurt timp vor începe lucrările de modernizare ale Stadionului de rugby “Las­căr Ghineţ” din Baia Mare. Astfel, începînd din această toamnă, CSM Ştiinţa Baia Mare, campioana en-titre a României, va dispune de o bază sportivă proprie, modernă şi dotată la standarde internaţionale.
Toată documentaţia a fost făcută şi toate etapele au fost parcurse, astfel că acum oficialii clubului băimărean mai aşteaptă doar autorizaţia de construcţie pentru a demara efectiv lucrările. “S-au terminat absolut toate procedurile şi se aşteaptă doar să primim autorizaţia de construcţie”, a declarat directorul CSM Baia Mare, Sorin Andrei.
Investiţia, în valoare de 2,5 milioane de lei, presupune construirea unei clădiri care să cuprindă patru vestiare, grupuri sanitare, duşuri, saună, bazine, săli de forţă şi de conferinţe, dar şi cabinete medicale. Mai mult, pe lîngă construcţia propriu-zisă, în cadrul aceluiaşi proiect se va realiza şi extinderea actualelor tribune, cu încă o tribună mobilă, cu o capacitate de circa 550 de locuri. „Totul se construieşte în spatele butului din dreapta, iar extinderea tribunelor se face lîngă tribuna acoperită şi, aşa cum spun normele internaţionale, la final trebuie să avem 3.100 de locuri pe scaune”, a explicat preşedintele CSM Ştiinţa Baia Mare, Călin Matei.
Lucrările vor fi finalizate în cel mai scurt timp, în aşa fel încît stadionul să poată fi omologat pînă la finalele SuperLigii, care în acest an vor avea loc în Baia Mare.
Pagină realizată
de Cosmin FILIP

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.