Crosul Montan Traversare Igniş, ediţia a IX-a

0
573

În ziua de 26 iulie a avut loc ediţia a IX-a a concursului Cros Montan Traversare Igniş, organizat de CS Maratin Rivulus Dominarum. La buna reuşită a competiţiei au contribuit sportivii clubului, în primul rînd Mircea Pop (marcarea a două secţiuni), Nagy Conrad şi echipa de salvamont în frunte cu supranumitul Putyu RedBully (marcarea de la Poiana Soarelui pînă la vf. Ilie), precum şi Samir Pop (acesta mergînd tot traseul în urma concurenţilor pentru evitarea unor probleme de accidentare sau rătăcire), el fiind şi preşedintele CLCG Baia Mare – Cîini de căutare şi salvare. De asemenea, mulţumiri se aduc şi familiei Pop (Ioana, Maria şi Miron), care au asigurat punctul de realimentare a concurenţilor.
Recordul traseului de anul trecut a fost doborît cu două minute de acelaşi cîştigător al ediţiei precedente, Ştefan Libotean, el realizînd timpul de 75 de minute şi 25 de secunde. În clasamentul general a fost urmat de Marian Ciprian (79,56) şi de Toth Zoltan (80,57).
La fete a cîştigat Ana Hecko cu 97,27, locul următor a fost ocupat de Carmen Oancea (105,51), iar medalia de bronz a revenit sportivei Ioana Matei (cu 116,00).
A fost întocmit şi un clasament masculin pentru cei de peste 35 de ani: 1. Toth Zoltan (80,57); 2. Emil Hecko (93,01); 3. Bitto Lorand. Clasament feminin, peste 40 ani: 1. Ana Hecko (97,27); Maria Roatiş (145,35); 3. Anda Păcurar (160,12).
Pe traseu, sportivii au primit la punctul de alimentare şi sosire banane, lămîi, ciocolată, iar la festivitatea de premiere au fost recompensaţi cu medalii, diplome, cupe, farfurii şi cîte o bere.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.