În Petrova – a accidentat un pieton şi a părăsit locul faptei

0
467

Luni, la ora 12.20, un tînăr, de 29 de ani, din Sighetu Marmaţiei, conducea un autoturism, pe DN 18, în localitatea Petrova, venind dinspre Leordina. El a surprins şi accidentat un bărbat, de 50 de ani, ce se afla în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure. După impact, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului şi a fost identificat ulterior de poliţişti, pe raza localităţii Vişeu de Jos.
Bărbatul accidentat a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus unde i-au fost acordate îngrijiri medicale fără să necesite internarea.
Atît conducătorul auto, cît şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că victima se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Ambilor le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Potrivit articolului nr. 338 din Codul Penal, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 2 la 7 ani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.