Iubitorii baschetului din Baia Mare se pot bucura de multe evenimente în această vară

0
544

Asociaţia Sportivă ProSport Maramureş organizează stagii de pregătire pentru oricine doreşte să se specializeze în baschet. Se încurajează lumea să vină la sport, indiferent dacă a mai practicat sau nu baschetul. Toţi ies cîştigători, atît la capitolul distracţie şi socializare, pentru că baschetul ajută la munca în echipă, clădeşte caractere, pune în evidenţă calităţile oamenilor, iar mişcarea şi buna dispoziţie ajută la îndepărtarea stresului cotidian şi a rutinei, ducînd la un stil de viaţă sănătos.
În data de 18 iulie, cu sprijinul Primăriei şi a Consiliului Local Baia Mare, a început stagiul de pregătire Streetball ediţia I 2015. Aşa că, oricine doreşte să facă mişcare şi să înveţe regulile oficiale ale jocului de baschet se pot înscrie şi pot să participe gratuit la aceste activităţi.
Se apropie cu paşi repezi şi a 5-a ediţie a Regilor Străzii, care în zilele de 15-16 august va avea loc în Baia Mare. De data aceasta organizatorii ne promit un spectacol extrem, alături de dunkeri de top ai României!
În octombrie va începe sezonul 2 al CBA (Campionatul de Baschet pentru Amatori). În primul sezon au participat 7 echipe, iar în sezonul care urmează şi-au anunţat intenţia de a participa cel puţin 10.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.