Rareş Silaghi – Pe urmele tatălui, moştenind talentul, dar şi ambiţia

0
790

Şi ca dovadă că jandarmii maramureşeni nu doar veghează la liniştea şi siguranţa publică, fiind alături de cetăţeni în diversele situaţii ale vieţii cotidiene, iată un nou prilej de bucurie, de această dată oferit de copiii lor talentaţi.
După ce, recent, tatăl, Florin Silaghi, subofiţer în cadrul Jandarmeriei Maramureş, a fost medaliat cu argint la campionatul de înot al Ministerului Afacerilor Interne, a venit momentul ca băiatul familiei, Rareş, să ofere un motiv de bucurie şi mîndrie părinţilor.
Rareş Silaghi, component al lotului de înot al Liceului cu Program Sportiv Baia Mare, a participat, săptămîna trecută, la Campionatele Naţionale de cadeţi, desfăşurate la Bucureşti. Înotătorii băimăreni au revenit acasă cu patru medalii de aur şi una de bronz, cel mai „galonat” sportiv fiind Rareş Silaghi.
Considerat una dintre tinerele speranţe ale înotului băimărean, Rareş s-a impus în trei probe – 50 şi 100 metri liber, respectiv 100 m fluture. De asemenea, la proba de ştafetă  4×100 metri liber, echipa formată din Rareş Silaghi, Sebastian Babiciu, David Preda şi Raul Bele a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. La proba de 4×100 metri mixt, Rareş şi colegii de ştafetă au obţinut medalia de bronz.
Pentru rezultatele obţinute, Jandarmeria Maramureş adresează sincere felicitări lui Rareş, iar familiei Silaghi, pentru sprijinul şi aportul adus promovării înotului.
Bravo Rareş, mult succes în continuare! (v.i.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.