Cupa Regelui. Mîine, ora 11, CSM Ştiinţa Baia Mare – Steaua Bucureşti

0
660

Cupa Regelui la Rugby se va relua pe 1 august, cu partidele din retur, iar CSM Ştiinţa Baia Mare va juca primul meci pe Stadionul „Lascăr Ghineţ”, în compania rivalilor de la Steaua.
Înaintea acestei partide „zimbrii” se află pe locul 1 în clasamentul Grupei B, cu un total de 8 puncte, în timp ce Steaua ocupă locul 3, cu doar două puncte adunate în vistierie după meciurile din tur. În paralel cu partidele din Cupa Regelui, băimărenii se pregătesc intens pentru finalul sezonului, atunci cînd se vor disputa meciurile cele mai importante, cele din SuperLigă.
„Va fi foarte dificil să facem pregătirea fizică şi în acelaşi timp să şi evoluăm în competiţii, pentru că avem meciuri în Cupa Regelui, apoi începe Cupa României, dar în acelaşi timp trebuie să fim pregătiţi fizic pentru finalul campionatului. Tocmai de aceea, prioritatea noastră este ca jucătorii să fie cel mai pregătiţi fizic din acest campionat”, a declarat antrenorul Eugen Apjok.
În cealaltă grupă, RCM Timişoara este lider detaşat, avînd acumulate 10 puncte şi este urmată în clasament de CSM Olimpia Bucureşti.
Meciul dintre CSM Ştiinţa Baia Mare şi Steaua Bucureşti va avea loc sîmbătă, 1 august, cu începere de la ora 11.00.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.