În Baia Mare – băut fiind, a căzut de pe bicicletă şi s-a accidentat

0
478

Un băimărean, de 37 de ani, s-a deplasat, miercuri, cu bicicleta, pe o alee paralelă cu strada Vasile Lucaciu din Baia Mare. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a căzut de pe bicicletă şi a suferit leziuni corporale. El s-a prezentat la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale şi a rămas internat.
Poliţiştii l-au testat cu aparatul etilotest şi au constatat că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

La Moisei – în stare de ebrietate, a traversat prin loc nepermis şi a fost accidentat

La Moisei, un tînăr, de 28 de ani, din localitate, a condus un autoturism, pe DN 18, spre Vişeu de Sus. Pe o porţiune de drum în aliniament, a surprins şi accidentat un consătean, în vîrstă de 52 de ani, care a traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. El a fost transportat la Spitalul din Borşa, unde a rămas internat pentru supraveghere medicală.
Cei doi participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că pietonul avea o concentraţie foarte mare de alcool pur în aerul expirat.
Poliţiştii continuă cercetările, urmînd ca la finalizarea lor să propună măsuri.

Campania „Nu trece dincolo!” – „Alege Viaţa!”

„NU TRECE DINCOLO!” este campania Poliţiei Române pentru prevenirea accidentelor rutiere în care sunt implicaţi pietonii. Ea se derulează la nivel naţional pînă la data de 30 noiembrie 2015. Scopul campaniei este prevenirea victimizării pietonilor prin accidente de circulaţie şi pe parcursul acesteia poliţiştii desfăşoară acţiuni în trafic pentru conştientizarea pietonilor asupra necesităţii respectării normelor rutiere şi a conducătorilor auto asupra consecinţelor  neacordării priorităţii de trecere pietonilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.