Aproape 2.000 pachete cu ţigări de contrabandă confiscate de poliţişti

0
482

Poliţiştii maramureşeni au depistat în trafic o autoutilitară în care erau transportate aproape 2.000 pachete cu ţigări de contrabandă. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar autoutilitara a fost indisponibilizată.
La data de 1 august, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Vişeu de Sus au identificat, în trafic, pe strada Bogdan Vodă din localitate, o autoutilitară la volanul căreia se afla un tînăr de 31 de ani din judeţul Timiş. În autoturism a mai fost identificat, în calitate de pasager, un bărbat în vîrstă de 56 de ani din judeţul Arad.
În urma controlului efectuat în habitaclul autoutilitarei, poliţiştii au descoperit un spaţiu confecţionat artizanal lîngă locaşul roţii de rezervă, în care se aflau 1.899 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.
Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată, în vederea confiscării, iar autoutilitara folosită la transportul acestora a fost indisponibilizată pentru cercetări.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor bănuite, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă cu ţigări.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.