Săptămîna I.S.U. în cifre

0
499

În perioada 27 iulie – 2 august, personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 138 de intervenţii, cu o medie de circa 19 pe zi. Din acestea, medicii, asistenţii şi paramedicii S.M.U.RD. au efectuat 115 intervenţii, iar pompierii – 22.
Cele mai multe acţiuni au fost cele ale personalului S.M.U.R.D. Baia Mare – 44, urmate de cele ale paramedicilor staţiilor S.M.U.R.D. Sighetu Marmaţiei – 14, S.M.U.R.D. Bogdan Vodă – 11, S.M.U.R.D. Fărcaşa – 22, S.M.U.R.D. Târgu Lă­puş – 4, respectiv staţiile S.M.U.R.D. Vişeu de Sus – 12 şi Borşa – 8 acţiuni. Media acţiunilor S.M.U.R.D. a fost de circa 17 pe zi.
Pe parcursul săptămînii trecute pompierii maramureşeni au executat 22 intervenţii, din care 9 incendii şi protecţia mediului şi 1 incendiu de vegetaţie uscată, 4 alte intervenţii şi 8 transporturi de apă. De la începutul anului, personalul I.S.U. Maramureş a efectuat în total 4.763 de intervenţii, cu o medie de aproape 23 pe zi. Din total, acţiunile pe linie de pompieri au ajuns la 601, adică o medie de aproximativ 3 pe zi, iar cel al acţiunilor S.M.U.R.D. la 4.162, cu o medie de circa 19 pe zi.
Pe parcursul ultimei săptămîni, specialiştii Inspecţiei de Prevenire din cadrul I.S.U. Maramureş au efectuat 12 controale, 1 de fond şi 11 tematice. Personalul Inspecţiei a constatat 29 de deficienţe, din care 12 au fost soluţionate pe timpul controalelor. S-au aplicat 6 sancţiuni, constînd în 6 avertismente. De asemenea, personalul Inspecţiei de Prevenire a executat şi 2 exerciţii de alarmare la localităţi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.