Incendiu violent la “Şoricelul”

0
838

Luni seara, la ora 19.42, dispeceratul ISU Maramureş a fost anunţat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de pe strada Petöfi Sandor din Baia Mare, se pare proprietatea lui Sorin Pop, poreclit şi “Şoricelul”. La locul intervenţiei s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri ”Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare cu 5 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autoscară şi un echipaj de prim-ajutor S.M.U.R.D. Ajunşi la faţa locului, militarii au constatat că incendiul se manifesta cu violenţă la acoperişul clădirii, P+3. Flăcările au distrus 4 apartamente situate la ultimul etaj. S-au deteriorat 3 apartamente de la etajul II şi circa 300 de metri pătraţi de izolaţie exterioară.
incendiuDe asemenea, o centrală termică pe lemne a fost în totalitate distrusă, împreună cu obiecte de mobilier şi electrice.
Pînă ieri dimineaţă o autospecială a rămas în zonă pentru a preveni reizbucnirea incendiului. Pentru lichidarea incendiului, pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de 6 ore.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.