Moloz în pescăria şi pe păşunea din Satu Nou de Jos

0
669

Sorin Cristian Gaje, preşedintele Comisiei Juridice a Consiliului Local Groşi, a depus marţi, 4 august, la Garda Naţională de Mediu, Comisariatul Judeţean Maramureş, o sesizare conform căreia în localitatea Satu Nou de Jos s-ar petrece anumite ilegalităţi.
Sorin Gaje a ajuns şi la redacţia „Graiului”, aducând, în sprijinul afirmaţiilor sale, două fotografii. Redăm aici o parte a textului sesizării: „În data de 4 august 2015, în jurul orei 15,20, am descoperit un autogreder şi o maşină carosată cu numărul de înmatriculare MM 26 GUG care descărca moloz în pescăria aparţinătoare de localitatea Satu Nou de Jos, fără nicio autorizaţie eliberată de Primăria Groşi.

Autobasculanta care depozitează deşeuri  pe păşunea comunală din Satu Nou de Jos
Autobasculanta care depozitează deşeuri
pe păşunea comunală din Satu Nou de Jos

În acest sens am cerut explicaţii viceprimarului Petrovan Gavril, care a spus că nu ştie nimic. (…) Ca urmare am cerut telefonic sprijin Secţiei de Poliţie Groşi care, în cele din urmă, au trimis un echipaj pentru a constata sesizarea. Menţionez că la faţa locului nu s-a întocmit nici un proces verbal. Ca precizare, Consiliul Local nu a avizat aceste lucrări de distrugere a pescăriilor şi păşunii comunale aparţinătoare localităţii Satu Nou de Jos. Pe această cale va fi sesizat şi IJP Maramureş şi alte instituţii abilitate (…)”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.