Automoto. David Tarţa, locul 1 pe Meseş

0
443

La finalul săptămînii trecute, în zona Meseş, din Sălaj, a avut loc cea de a treia etapă a Campionatului Naţional de Viteză pe Traseu Montan, competiţie la care au luat startul peste 30 de piloţi din întreaga ţară.
Printre ei s-a numărat şi tînărul David Tarţa, singurul băimărean prezent în acest campionat care se desfăşoară pe parcursul a 5 etape.
Competiţia s-a disputat pe o vreme caniculară, fiind o etapă extrem de dificilă, care a pus la grea încercare atît piloţii, cît şi maşinile.
După o performanţă excelentă în primele două etape, cînd maramureşeanul s-a clasat pe locul 1, atît la Juniori, cît şi la Clasa DH1, destinată maşinilor cu o capacitate de sub 1.400 de cmc, David a repetat performanţa şi în această rundă, ocupînd cea mai înaltă treaptă a podiumului la ambele categorii.
Avînd în vedere aceste rezultate, dar şi faptul că principalii săi urmăritori, atît la Juniori, cît şi la DH 1, au lipsit de la etapa de pe Meseş, David are asigurat, practic, titlul de campion naţional, cu două runde îna­inte de finalul competiţiei.
Următoarea etapă a Campionatului Naţional de Viteză pe Traseu Montan va avea loc pe 22 august, la Luna Şes, lîngă Negreşti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.