Un alt bănuit de furt de bicicletă, prins de poliţişti

0
482

Poliţiştii din Bocicoiu Mare au identificat o persoană bănuită de comiterea unui furt de bicicletă. Bicicleta a fost recuperată şi restituită proprietarului.
În noaptea de 7/8 iulie, o femeie din satul Crăciuneşti, comuna Bocicoiu Mare, a sesizat poliţia că i-a fost furată bicicleta. Ea a declarat că între orele 22.00 şi 22.50, timp în care nu se afla acasă, persoane necunoscute au intrat în curtea locuinţei sale şi i-au furat o bicicletă în valoare de 700 de lei.
Investigaţiile efectuate de poliţişti cu privire la furtul reclamat au dus la identificarea unui tînăr de 21 de ani, din aceeaşi localitate, bănuit de comiterea faptei. Bicicleta a fost recuperată şi restituită părţii vătămate.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Doi bărbaţi din Fersig şi unul din Satu Mare, cercetaţi pentru infracţiuni silvice

Poliţiştii din Satulung au identificat trei bărbaţi care au tăiat şi sustras mai mulţi arbori din pădurea comunală. Pe numele lor au fost întocmite dosare penale.
La data de 10 august, poliţiştii de la Postul de Poliţie Satulung s-au sesizat din oficiu că, în zilele de 8 şi 10 august, un tînăr din judeţul Satu Mare şi doi maramureşeni din Fersig au tăiat şi sustras arbori din pădurea comunală.
Bănuiţii, cu vîrsta cuprinsă între 22 şi 36 de ani, s-au deplasat cu o căruţă tractată de cai în pădurea aparţinînd Primăriei comunei Satulung şi au tăiat şi sustras 13 arbori de esenţă carpen.
Pe numele celor trei au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.