Advertorial – Eveniment lansare Centrul Socio-Medical Oarţa de Jos

0
916

Luni, 17 august 2015, va avea loc evenimentul de lansare al S.E.S-ului (Structura Economiei Sociale) Socio-Medical din lo­calitatea Oarţa de Jos. Evenimentul va avea loc în sala mare a Căminului Cultural Oarţa de Jos, nr. 154.

Deschiderea centrului are loc în contextul în care zona este caracterizată de lipsa infrastructurii medicale şi a serviciilor de monitorizare şi îngrijire vârstnici şi bolnavi, astfel că centrul vine perfect în întâmpinarea acestor lipsuri.
Centrul Socio-Medical Oarţa de Jos reprezintă o structură de economie socială ale cărei obiective primare sunt deservirea comunităţii, reinvestirea profitului în dezvoltarea afacerii şi în interesul comunităţii, şi are în vedere acordarea de servicii medicale de calitate, persoanelor în vârstă sau care suferă de diferite afecţiuni.
Centrul vine în întâmpinarea vârstnicilor şi bolnavilor din comuna Oarţa de Jos, cu toate dotările necesare, nu numai cele impuse de lege, ci şi altele, suplimentare, considerate foarte utile în practica medicală.

Serviciile oferite de Centrul Socio-Medical Oarţa de Jos sunt:
• Îngrijire la domiciliu
• Asistenţă medicală pe termen mediu şi lung
• Consultaţii medicale la centru
• Recoltare probe biologice pentru analize
• Închirieri dispozitive/aparatură de îngrijire
• Monitorizare la distanţă a parametrilor vitali.

Printre invitaţi se vor afla primarul comunei, domnul Bogdan Pop, reprezentanţi ai Consilului Local Oarţa de Jos, medici de specialitate şi reprezentanţi din partea companiei Black Goat Media, companie care a făcut vizibil proiectul în mediul online şi au ajutat la dezvoltarea aplicaţiei de management al pacienţiilor.

SES socio-medical Oarţa de Jos este un proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
Axa prioritară 6: Promovarea incluziunii sociale
Domeniu Major de Intervenţie 6.1 Dezvoltarea economiei sociale
Contract POSDRU/168/6.1/S/144985
Titlul proiectului: “Economia socială – O şansă pentru fiecare”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.