UniCredit Ţiriac Bank a devenit UniCredit Bank

0
472

Din 18 august, UniCredit Ţiriac Bank a devenit UniCredit Bank. În următoarele luni, procesul de rebranding va continua prin schimbarea identităţii vizuale a băncii.
Procesul de rebranding va continua prin schimbarea denumirii şi a logo-ului, în contracte şi în comunicarea comercială cu clienţii, partenerii, autorităţile.
Va fi schimbată semnalistica, în întreaga reţea de unităţi teritoriale, şi vor fi înlocuite instrumentele de plată (carduri, token-uri) care poartă vechea denumire.
Schimbările nu implică modificarea caracteristicilor şi funcţionalităţilor produselor şi nici modificarea relaţiilor contractuale cu clienţii, iar înlocuirea instrumentelor de plată actuale cu cele care poartă noua denumire se va realiza treptat, fără costuri suplimentare pentru clienţi.
Procesul de rebranding are loc după ce, în iunie, UniCredit Bank Austria AG a cumpărat acţiunile, reprezentînd 45% din UniCredit Ţiriac Bank SA, deţinute de Ţiriac Holdings Ltd., majorîndu-şi capitalul deţinut în cadrul UniCredit Ţiriac Bank SA de la 50,6% la 95,6%.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.