Orientare. 18 medalii pentru Ştiinţa Electro Sistem

0
465

În localitatea Plopu de lîngă Ploieşti au avut loc Campionatele Naţionale de Orientare în alergare pentru categoriile masters, precum şi Cupa Sănătatea Ploieşti pentru toate categoriile de vîrstă. Aproape 150 de competitori din întreaga ţară au ţinut să ia parte la aceste competiţii, în ciuda unei vremi neprielnice. Ploaia care a căzut pe parcursul acestor 3 zile a dat multe bătăi de cap concurenţilor, pe terenul şi aşa abrupt în unele zone s-au format porţiuni de noroi care au îngreunat foarte mult alergabilitatea. Astfel au ieşit cîştigători cei care au fost mai bine pregătiţi din punct de vedere fizic, deoarece cîţiva concurenţi au abandonat competiţia, mai ales în cadrul probei de lungă distanţă.
Sportivii de la Ştiinţa Electro Sistem Baia Mare s-au deplasat la aceste competiţii cu gîndul de a face o ultimă verificare înaintea importantelor competiţii ce vor urma. Marea majoritate a sportivilor au reuşit să facă în general curse bune, componenţii clubului reuşind să urce pe podiumul de premiere de mai multe ori.
Cupa Sănătatea Ploieşti a constat în cumularea a 3 zile de concurs, iar pe podiumul de premiere au urcat următorii sportivi: • Locuri I: F12 Alexandra Roman, F14 Andreea Erli, F16 Denisa Tecar, M14 Alexandru Cătană, M16 Ionuţ Crişan, M35 Sebestyen Istvan, M45 Emil Hecko; Locuri II: F12 Andreea Manu, F14 Denisa Ghiţ, M16 Alexandru Manu; Locuri III: M14 Adrian Iacob, M18 Sergiu Mate.
În paralel cu această competiţie s-au desfăşurat şi Campionatele Naţionale de Masters la orientare în Alergare, în probele de sprint, medie distanţă şi lungă distanţă. La aceste concursuri, cei doi reprezentanţi au avut o comportare meritorie, reuşind să cucerească împreună 6 medalii, dintre care 5 de aur şi o medalie de bronz. Astfel, Istvan Sebestyen a reuşit să obţină 3 titluri de campion naţional la toate cele 3 probe de concurs, iar Emil Hecko, două medalii de aur şi una de bronz.
În continuare, componenţii clubului Ştiinţa Electro Sistem, antrenati de prof. Iosif Hecko, se vor deplasa în Bulgaria, unde trei sportivi vor reprezenta România la Campionatele Europene de Sud-Est de la Bansko, iar ceilalţi vor concura în competiţia paralelă cu acest important eveniment, Siven Seeoc Tour.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.