Ţigări confiscate şi autoturism indisponibilizat de poliţişti

0
516

Un băimărean a fost depistat de poliţişti în timp ce transporta cu autoturismul 480 de pachete cu ţigări de contrabandă. Ţigările au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat.
Luni noaptea, în cadrul activităţilor desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale şi contrabandei cu ţigări, poliţiştii din Baia Sprie au oprit pentru control un autoturism ce se deplasa pe strada Dragoş Vodă din oraş. În urma controlului efectuat, poliţiştii au găsit 480 de pachete cu ţigări netimbrate în România, de provenienţă ucraineană, ce aparţineau unui băimărean în vîrstă de 35 de ani. Întreaga cantitate de ţigări a fost confiscată, iar autoturismul a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Înşelat cu 14.000 de lei prin metoda ,,Accidentul”

Partea vătămată, un băimărean în vîrstă de 85 de ani, a declarat că luni, în jurul orei 14.45, a fost sunat pe telefonul fix de către o persoană necunoscută care s-a recomandat a fi avocata fiului său şi care l-a anunţat că acesta a provocat un eveniment rutier şi a rănit doi copii. „Avocata” a pretins că este necesară suma de 30.000 de euro pentru despăgubirea victimelor accidentului. Ulterior, bătrînul a fost sunat de o altă persoană, care s-a prezentat a fi procuror şi care l-a convins să se întîlnească în Piaţa Revoluţiei din municipiul Baia Mare şi să-i înmîneze 14.000 de lei. În scurt timp, băimăreanul şi-a dat seama că a fost înşelat şi a anunţat poliţia.
Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.