Înot. Robert Glinţă, campion mondial

1
1941

După multă muncă iată că încep să apară şi rezultatele. Robert Glinţă, înotătorul Liceului cu Program Sportiv Baia Mare, antrenat de profesorul Adrian Gherghel, culege roadele nenumăratelor ore petrecute în Bazinul „Gheorghe Demeca”.

Miercuri, în proba de 100 metri spate, la Campionatul Mondial de Tineret din Singapore, a reuşit să cucerească medalia de AUR. 54.30 este un nou record naţional de juniori, nou record al Campionatelor Mondiale de Juniori. Imnul României s-a auzit azi în faţa lumii. ”Este extraordinar. Robert a reuşit un timp formidabil, baremul de tip A pentru olimpiada care se va desfăşura anul viitor. Mă simt extraordinar. După Campionatul Mondial de la Kazan, Robert este foarte bine pregătit. Mulţumim tuturor pentru încredere, primarului Cătălin Cherecheş pentru suport, domnului Corneliu Săvoiu pentru că a înţeles că avem nevoie ca bazinul să rămînă deschis pentru a reuşi să continuăm pregătirea, tuturor celor care sînt alături de noi atunci cînd avem emoţii, cînd ne este greu, însă, la fel ca noi, nu se dau bătuţi. Înotul, la fel ca alte ramuri sportive, a adus şi va mai aduce medalii pentru LPS Baia Mare. Ne mîndrim cu astfel de sportivi”, a declarat Adrian Gherghel după cursa lui Robert.
Robert Glinţă nu are foarte mult timp să se bucure de rezultatul său. Asta pentru că îl aşteaptă noi provocări. Probele de 100 metri liber şi 50 m spate.

1 COMENTARIU

  1. FELICITARI ANTRENORULUI ADRIAN GHERGHEL SI SPORTIVULUI ROBERT GLINTA.SA DEA DOMNUL SA CASTIGATI SI LA OLIMPIADA.PRIN ANII ’70 AM AVUT UN MARE CRAULIST,MARIAN SLAVIC.A FOST UN INOTATOR STILIST DE MARE CLASA.SPER SA AVEM SI LA ACEST PROCEDEU INOTATORI DE VALOARE.DIANA MOCANU ESTE CEA MAI MARE PERFORMERA A ROMANIEI.S-A LUPTAT CU O PLANETA DE INOTATORI,CARE AU AVUT CONDITII INFINIT MAI BUNE DECAT IN ROMANIA.FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU INTELES SA ACORDE TOT SPRIJINUL PENTRU ACEASTA MARE PERFORMANTA.DACA ACEST SPRIJIN AR FI FOST SI MAI MARII TARII,MACAR DE LA ,,REVOLUTIE”,AM FI AVUT REZULTATE MULT MAI FRUMOASE.ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU.UN ,,INCOMPETENT” DE LA HUNEDOARA-1976,CARE A REMARACAT-O PE NADIA COMANECI INAINTE DE OLIMPIADA,CAND ANTRENORUL EI O VEDEA FAVORITA PE TEODORA UNGUREANU.

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.