Iubirea aproapelui

0
321

Aşa putem numi acţiunea social-caritabilă a Asociaţiei Femeilor Ortodoxe din Maramureş „Mironosiţele Femei”, de pe lângă Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare, desfăşurată în localităţile Rediu şi Brodoc din  judeţul Vaslui, unde au fost dăruite pachete cu alimente, îmbrăcăminte, încălţăminte, perne, primite de la o firmă din Baia Mare, jucării şi dulciuri pentru copii, unui număr de 120 familii. De asemenea, am dus uniforme şcolare pentru toţi elevii celor două şcoli din cele două localităţi, uniforme oferite cadou de o familie creştină. Prin astfel de acţiuni înţelegem să ne arătăm iubirea aproapelui,  iubire ce pentru noi înseamnă să ne tratăm aproapele nostru aşa cum am vrea şi noi să fim trataţi, adică  să ne  gândim la suferinţa celui de lângă noi, să ne implicăm, să trăim, să colaborăm, să ajutăm, să sprijinim, să mângâiem, să dăm sfaturi dacă putem, să ne facem datoria de adevăraţi creştini.
Mulţumim tuturor celor implicaţi în desfăşurarea acestei acţiuni şi, în special, preoţilor parohi din cele două localităţi şi domnilor care au fost alături de noi de la sosirea în Rediu şi până la plecarea din Vaslui.
La întoarcere, am vizitat câteva mănăstiri, ca să dăm slavă lui Dumnezeu pentru ajutorul pe care-l simţim mereu şi pentru a-I mulţumi pentru toate darurile de care ne bucurăm.

Varvara POP,
preşedinta Asociaţiei Femeilor Ortodoxe „Mironosiţele Femei”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.