Trei maramureşeni sînt cercetaţi pentru comiterea de infracţiuni rutiere

0
577

• Joi, în jurul orei 15.30, poliţiştii care efectuau activităţi de supraveghere a traficului rutier, au oprit pentru control un tânăr, de 15 ani, care se deplasa cu un moped pe raza localităţii Budeşti. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat faptul că mopedul era neînregistrat, iar tânărul nu deţine permis pentru nici o categorie de vehicule.
• Tot pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul fără permis este cercetat şi un bărbat, din Rona de Sus. El a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un ATV, pe raza localităţii de domiciliu, chiar dacă avea permisul de conducere suspendat până la data 23 septembrie 2015.
• În comuna Botiza, poliţiştii au identificat un bărbat, de 40 de ani, care se deplasa cu un autoturism a cărui autorizaţie de circulaţie provizorie era expirată din 8 august 2014. În acest caz, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În Baia Mare. Acroşat în timp ce era oprit la semafor

Joi, în jurul orei 18, pe bulevardul Unirii, s-a produs un eveniment rutier soldat cu rănirea uşoară a două persoane.
Un bărbat de 59 de ani, din Nistru, conducea un autoturism în regim de taxi. Ajuns la intersecţia cu bulevardul Traian, nu a păstrat distanţa suficientă faţă de un autoturism oprit la semafor şi a intrat în coliziune cu acesta.
În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului acroşat şi un pasager din autoturismul care circula în regim de taxi, în vârstă de 31 de ani, au suferit leziuni corporale uşoare. Ei au fost transportaţi la spital unde li s-au acordat îngrijiri medicale dar nu au rămas internaţi. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a cons­tatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

La Sighetu Marmaţiei. Accident pe trecerea de pietoni cu părăsirea locului faptei

Tot joi, o sigheteancă, în vârstă de 36 de ani, se deplasa cu un autoturism pe raza localităţii de domiciliu. La intersecţia străzilor Piaţa 1 Decembrie 1918 şi Bogdan Vodă, conducătoarea auto a surprins şi accidentat o femeie care traversa strada pe trecerea pentru pietoni.
După producerea accidentului, victima a refuzat transportul la spitalul din Sighetu Marmaţiei. Ulterior, ea s-a prezentat la Unitatea Primiri Urgenţe şi i-au fost acordate îngrijiri medicale.
Conducătoarea auto nu a anunţat poliţia despre producerea accidentului şi a părăsit locul faptei. Ea a fost identificată ulterior de poliţişti, fiind testată cu aparatul etilotest, dar s-a constatat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.