Ankara Yenimahalle BSK ajunge prima în Baia Mare

0
497

În 12 şi 13 septembrie, în sala sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare, are loc turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor, ediţia 2015/2016.
Din grupa în care figurează vicecampioana României, HCM Baia Mare, mai fac parte Team Esbjerg din Danemarca, BNTU-BelAZ Minsk Reg. din Belarus şi Ankara Yenimahalle BSK din Turcia. Aceasta din urmă va fi prima echipă care va ajunge în Baia Mare, reprezentanta Turciei urmînd să aterizeze joi seara la Cluj-Napoca, de unde echipa va fi preluată de organizatorii de la HCM. Gruparea din Danemarca va sosi următoarea, tot via Cluj-Napoca, fiind aşteptată în Baia Mare vineri după prînz. Delegaţia din Minsk vine cu autocarul şi va sosi în oraş în cursul serii de 11 septembrie. Cea mai consistentă delegaţie este cea din Belarus, formată din 23 de persoane, în timp ce delegaţiile celorlalte două echipe sînt formate din cîte 20 de persoane. Toate cele trei echipe au reţinute pentru ziua de vineri poziţie de antrenament în polivalentă.
Turneul de calificare începe sîmbătă, 12 septembrie, la ora 13.30, atunci cînd pe semicercurile băimărene vor descinde Team Esbjerg şi Ankara Yenimahalle BSK. HCM Baia Mare va începe lupta pentru al treilea sezon consecutiv în EHF Champions League la ora 16.00, cînd va întîlni BNTU-BelAZ Minsk Reg. Partidele decisive se dispută duminică, 13 septembrie, învinsele din prima zi urmînd să se confrunte de la ora 14.00, iar învingătoarele de la ora 16.30.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.