Cupa României. În sferturi, pe teren propriu

0
427

• CSM Ştiinţa Baia Mare – „U” Cluj-Napoca •

Sîmbătă, 19 septembrie, se va da startul unei noi ediţii a Cupei României, competiţie la care vor participa cele şase echipe din SuperLiga CEC Bank, într-o primă fază fiind programate calificările pentru semifinale. „Zimbrii” de la CSM Ştiinţa Baia Mare vor juca primul meci pe teren propriu, sîmbătă, 19 septembrie, cu începere de la ora 11.00.
Faţă de sezonul precedent, sistemul de desfăşurare s-a modificat, iar în competiţie vor lua startul doar echipele din primul eşalon valoric. Partidele vor avea caracter eliminatoriu, pentru stabilirea acestora luîndu-se în considerare clasamentul la zi din SuperLiga CEC Bank. Astfel, în cursă vor intra pentru început patru echipe, CSM Ştiinţa Baia Mare, CSM Olimpia Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi Universitatea Cluj, adică ocupantele poziţiilor 3-6 în SuperLigă. Primele două clasate, Timişoara Saracens şi Steaua Bucureşti, sînt calificate direct în semifinale.
„Va fi un meci disputat, dar problema noastră cea mai mare este să recuperăm cît mai mulţi jucători pentru meciul de sîmbătă. Din păcate avem cîteva indisponibilităţi. În mod cert, Sean Morrell nu va juca, el a fost lovit în faţă cu cotul şi are o fractură de piramidă nazală, iar ceilalţi jucători sperăm să fie recuperaţi, măcar o parte, pînă la ora meciului”, a declarat antrenorul secund Vasile Lucaci.
Ediţia din acest an a Cupei României va fi cea cu numărul 70, competiţia pornind la drum în 1914, cînd Tennis Clubul Român a cucerit primul trofeu. Cea mai titrată echipă în Cupa României este Steaua Bucureşti, care s-a impus de 14 ori, în momentul de faţă trofeul aflîndu-se în posesia celor de la Timişoara Saracens.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.