Cosmin Butuza, reales preşedinte TSD Maramureş

0
580

Vineri, 18 septembrie 2015, a avut loc Conferinţa judeţeană de alegeri a TSD Maramureş. Alături de tinerii social-democraţi s-a aflat şi deputatul Gabriela Podaşcă, preşedinte al Departamentului Politici pentru Tineret din cadrul Consiliului Naţional al PSD. Lucrările Conferinţei Judeţene a TSD Maramureş au fost conduse de liderul judeţean al PSD Maramureş, Gabriel Zetea.
Deputata Gabriela Podaşcă a electrizat sala, spunându-le tinerilor că trebuie să fie uniţi, aceasta fiind cea mai mare provocare pentru ei: ”TSD are obligaţia de a construi un proiect de ţară pentru viitor, fiindcă TSD este cea mai mare organizaţie politică din ţară”. Cosmin Butuza şi-a prezentat raportul de activitate al primului mandat şi a amintit că Ioana Pop, fost preşedinte al TSD Maramureş, este secretar de stat în Guvernul României şi în prezent reprezintă TSD naţional din funcţia de preşedinte executiv. Cosmin Drulea, consilier judeţean PSD, este cel care a condus tineretul social-democrat în alegerile locale şi parlamentare din 2012. Un moment deosebit a fost acordarea Diplomei de Excelenţă pentru Ciprian Perva, fost secretar al TSD Maramureş, care s-a retras din TSD deoarece a împlinit 35 de ani, vârsta maximă pe care o poţi avea în această structură, locul lui fiind luat de Flaviu Bălan.
După prezentarea raportului de activitate (TSD are 1.972 de membri, faţă de 1.488 în 2013), Cosmin Butuza a fost reales preşedinte al TSD Maramureş, cu unanimitate de voturi, Ileana Pop a fost reconfirmată preşedinte executiv al organizaţiei judeţene de tineret a social-democraţilor şi Flaviu Bălan a fost numit în funcţia de secretar executiv.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.