Campioana vrea primele puncte în Velux Champions League

0
537

• HCM Minaur Baia Mare – HC Motor Zaporozhye •

HCM Minaur Baia Mare va evolua pentru prima oară în istoria clubului în faţa propriilor suporteri în Velux Champions League, formaţia antrenată de Lars Walther şi Petru Pop urmînd să primească vizita, în etapa a doua a Grupei D, a grupării ucrainene HC Motor Zaporozhye. Cele două formaţii se vor confrunta duminică, 27 septembrie, în sala polivalentă „Lascăr Pană”, de la ora 18, în direct la Digi Sport 3. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Bosnia Herţegovina, formată din Amar Konjicanin şi Dino Konjicanin, iar delegat din partea EHF este grecul George Bebetsos.
Campioana României va avea o misiune cît se poate de dificilă, împotriva unei echipe puternice a acestei grupe, dar chiar şi în aceste condiţii, jucătorii noştri îşi propun cucerirea primelor două puncte în cea mai importantă competiţie intercluburi. HCM Minaur are nevoie de victorie din confruntarea de mîine, obiectivul în grupe fiind ocuparea unui loc între primele patru formaţii, ceea ce ar însemna implicit calificarea în optimile de finală, o performanţă extraordinară pentru prima participare în Velux Champions League. Se ştie că gruparea de pe Valea Roşie a început cu o înfrîngere această competiţie, fiind învinsă în prima etapă de campioana Danemarcei, Skjern Handbold (28-32). A fost primul contact la acest nivel, în care jucătorii noştri s-au descurcat destul de onorabil, dar în acelaşi timp au comis destul de multe greşeli şi au evoluat în prea multe momente cu mult respect faţă de adversar. Acum sperăm ca HCM Minaur Baia Mare să joace inteligent, cu ambiţie şi determinare, să aibă noroc şi să adauge primele două puncte în clasamentul Grupei D. HC Motor Zaporozhye este o formaţie cu experienţă la acest nivel şi din acest punct de vedere o considerăm favorită în disputa cu HCM Minaur. Ucrainenii au debutat cu victorie în acest sezon de Velux Champions League, învingînd pe teren propriu echipa macedoneană HC Metalurg Skopje, scor 30-24. Sperăm că aportul publicului va mobiliza şi mai mult jucătorii lui Lars Walther şi Petru Pop şi că HCM Minaur Baia Mare va obţine prima victorie în Velux Champions League.
Biletele pentru întîlnirea dintre HCM Minaur Baia Mare şi HC Motor Zaporozhye costă 30 de lei în sectorul F (al galeriei) şi 50 de lei în restul sălii polivalente. De asemenea, pensionarii, elevii şi studenţii beneficiază de reducere: 20 lei în sectorul F şi 30 de lei în restul sălii. Acestea se pot procura de la casele de bilete ale Sălii polivalente „Lascăr Pană” în cursul zilei de azi, între orele 11 şi 15, iar în ziua meciului de la 12.30 şi pînă la ora începerii disputei.

Programul etapei 2 • Sîmbătă, 26 septembrie: HC Metalurg Skopje – Kadetten Schaffhausen, ora 18.30 • Duminică, 27 septembrie: Elverum Handball Herrer  – Skjern Handbold, ora 16.15; HCM Minaur Baia Mare – HC Motor Zaporozhye, ora 18, în direct la Digi Sport 3.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.