La Berbeşti, o fetiţă de 12 ani a fost accidentată

0
476

Un sighetean, în vârstă de 49 de ani, a condus un autoturism, pe DN 18, în localitatea Berbeşti. Pe o porţiune de drum în aliniament s-a angajat în depăşirea unei biciclete, condusă de o fetiţă, de 12 ani, din localitate. În aceste circumstanţe, fetiţa a schimbat brusc direcţia de deplasare spre stânga, fără să se asigure şi fără să semnalizeze, şi a fost acroşată de autoturism.
În urma impactului, minora a fost proiectată în afara părţii carosabile, pe acostamentul din stânga direcţiei de mers, şi a suferit leziuni corporale. Ea a fost transportată la spital, unde a rămas internată.
În momentul producerii accidentului, conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Băut la volan, a acroşat un autoturism în Lăpuşel

Luni noaptea, în jurul orei 3, un băimărean a anunţat poliţia că, în timp ce conducea un autoturism pe DN1C, în localitatea Lăpuşel, a fost acroşat de o autoutilitară, ce se deplasa din sens opus, iar şoferul acesteia nu a oprit la locul evenimentului.
În urma cercetării la faţa locului şi a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat autoutilitara în trafic, pe Bulevardul Bucureşti, din Baia Mare. La volanul maşinii a fost identificat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din satul Fersig.
Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că şoferul autoutilitarei avea o concentraţie mai mare de 0.40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.