În Baia Mare, neacordarea priorităţii de trecere – cauza a două evenimente rutiere

0
500

• trei persoane au fost uşor rănite •

• În jurul orei 13.30, o băimăreancă, în vârstă de 46 de ani, se deplasa cu un autoturism pe strada Ştefan Luchian. Ajunsă la intersecţie cu strada Nicolae Bălcescu, conducătoarea auto nu a respectat semnificaţia indicatorului “Cedează trecerea” şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de un băimărean, de 34 de ani. Impactul s-a soldat cu rănirea celor doi participanţi la trafic. Ambii au fost transportaţi la spital, unde au beneficiat de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.
Testarea cu aparatul etilotest a relevat faptul că, în momentul producerii accidentului, nici unul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
• Miercuri seara, la ora 18.48, pe bulevardul Decebal, a avut loc un alt eveniment rutier soldat cu rănirea unei femei. Un băimărean, care conducea un autoturism, a surprins şi accidentat o femeie, care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni. Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unde nu a rămas internată.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe Gutîi se poate circula, dar mai este mult de lucru

Miercuri, 7 octombrie, Narcis NEAGA – directorul general al CNADNR, împreună cu Eugen CE­CAN – directorul DRDP Cluj, au fost pe DN 18, Baia Mare – Sighetu Marmaţiei, pentru a analiza stadiul lucrărilor de reabilitare a drumului.
Iată şi concluzia directorului general Narcis Neaga: “…Acum se poate circula în condiţii de şantier şi mai este încă de lucru. Se lucrează din plin la realizarea casetelor pentru lărgirea de la partea carosabilă la şanţuri, la drenuri şi zidurile de sprijin. De asemenea, se mai lucrează la poduri şi podeţe. Sîntem în grafic cu lucrările şi sperăm ca, la jumătatea anului viitor, să se poată circula în condiţii civilizate şi optime, în deplină siguranţă. Pînă atunci, fac apel la conducătorii auto ce tranzitează acest drum să respecte semnalizările rutiere existente, pentru că este un drum pe care încă se lucrează…”

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.