Comunicat HCM Baia Mare

0
497

Date fiind evenimentele recente din viaţa Handbal Club Municipal Baia Mare, dorim să facem cîteva precizări pentru informarea opiniei publice şi din respect pentru suporterii acestui club.
Dosarul DNA, care are în prim-plan clubul băimărean, nu este unul de corupţie, HCM avînd disponibilitatea să ofere orice informaţii solicitate oricărei instituţii a statului român. Fiecare ban public şi privat a fost folosit strict în interesul sportului şi al reprezentării oraşului Baia Mare şi a României în competiţiile europene de prestigiu, cu respect pentru prevederile legii.
HCM Baia Mare mulţumeşte principalului finanţator, municipiul Baia Mare, pentru susţinerea şi deschiderea demonstrate faţă de cele două echipe de handbal care reprezintă în acest sezon România în Liga Campionilor. De asemenea, HCM apreciază faptul că, primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, prin implicarea sa personală în susţinerea sportului, a dus la îndeplinire atribuţiile prevăzute de lege, asigurînd cadrul necesar pentru „furnizarea serviciilor publice de interes local” care privesc, printre multe altele, inclusiv sportul.
Municipiul Baia Mare rămîne alături de HCM şi alocă suma de 2.100.000 lei, necesară pentru ieşirea din impasul în care clubul se află şi pentru reglarea relaţiilor contractuale cu sportivii, astfel încît, atît echipa de handbal feminin, cît şi cea de handbal masculin să reprezinte cu succes România în întrecerile continentale în care sînt angrenate. De asemenea, sprijinul financiar venit din partea municipalităţii vizează şi readucerea antrenorului Lars Walther pe banca tehnică a HCM Minaur Baia Mare, începînd de luni, 12 octombrie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.