Primarul Lucian Morar a reuşit să învie proiectul podului peste râul Someş

0
452

Lucian Morar, primarul oraşului Ulmeni, şi-a arătat consideraţia pentru consilierii locali din comunitatea pe care o reprezintă, oferindu-le acestora diplome de excelenţă pentru susţinerea proiectelor de dezvoltare locală.
Totodată, diplome de excelenţă au primit şi Gabriel Zetea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş şi Emil Ambruş, consilier judeţean, pentru întreg sprijinul acordat în demararea proiectului ”Pod peste Someş, la Ulmeni”, dar şi pentru celelalte proiecte care au fost realizate cu susţinerea CJ. Diplomele au fost acordate în cadrul Festivalului ”Toamna Someşană”, desfăşurat zilele trecute, în oraşul Ulmeni.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea, a dorit să îi mulţumească primarului de Ulmeni, Lucian Morar, pentru că în ultimii trei ani s-a dovedit a fi un partener stabil, corect şi harnic, alături de care CJ Maramureş a putut să promoveze proiecte pe care mulţi le credeau irealizabile şi de mult uitate. ”Modul în care a reuşit să învie proiectul podului peste râul Someş, prin abnegaţie şi determinare, este un exemplu la categoria ”Aşa DA!” despre felul cum trebuie să procedeze orice primar, atunci când îşi doreşte cu orice preţ un proiect important pentru comunitatea din care provine. În al doilea rând, doresc să felicit iniţiativa de a premia, chiar dacă simbolic, întreg Consiliul Local Ulmeni şi de a arăta recunoştinţă pentru susţinerea continuă a proiectelor executivului. Consilierii locali din Ulmeni au înţeles să dezbrace haina politică în cadrul şedinţelor de Consiliu Local, să voteze în interesul comunităţii şi să susţină executivul primăriei. Rezultatele se văd, proiectele se desfăşoară într-un ritm normal şi finanţările continuă să vină pentru o comunitate în care domneşte pacea şi nu războiul politic”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea.

Lucian Morar: ”Am acordat diplome tuturor consilierilor locali pentru colaborarea ultimilor trei ani şi jumătate”

Lucian Morar, primarul oraşului Ulmeni, a arătat faptul că aceste diplome de excelenţă au fost acordate tuturor consilierilor locali pentru colaborarea din ultimii trei ani şi jumătate, consilieri alături de care a lucrat foarte bine în actualul mandat. ”Primăria şi Consiliul Local Ulmeni au acordat diplome şi vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Gabriel Zetea, precum şi consilierului judeţean, Emil Ambruş, pentru întreg sprijinul acordat comunităţii din Ulmeni, în proiectele derulate de-a lungul timpului. Cel mai important a fost proiectul podului peste Someş, la Ulmeni, iar Gabriel Zetea şi Emil Ambruş sunt singurii reprezentanţi ai administraţiei judeţene care au crezut în reuşita noastră. Tocmai de aceea mi-am permis să îi declarăm, public, prietenii Ulmeniului, dar şi ai Ţării Codrului şi Chioarului, ai locuitorilor de pe Valea Someşului, ai tuturor cetăţenilor care vor beneficia de acest pod. Apreciem atenţia deosebită pe care cei doi au avut-o pentru toate investiţiile din Ulmeni şi cred că ar merita să primească distincţii din partea tuturor localităţilor din Maramureş, unde au intervenit şi au luptat pentru realizarea proiectelor comunităţilor. Şi am decis ca, la sfârşitul proiectului podului peste Someş, indiferent de funcţiile pe care le vor ocupa la acel moment Gabriel Zetea şi Emil Ambruş, voi propune să fie numiţi cetăţeni de onoare ai oraşului Ulmeni”, a explicat primarul Lucian Morar.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.