HCM Baia Mare a pornit spre Ljubljana

0
583

HCM Baia Mare a plecat ieri dimineaţă spre Ljubljana, acolo unde vineri, începînd cu ora 20.00 (ora României), vicecampioana va evolua în compania RK Krim Mercator în prima etapă din grupa 1 a EHF Champions League. Nu fac această deplasare: Marin, Perianu şi Tătar, toate cu probleme de sănătate.
Ieri dimineaţă, HCM a plecat cu autocarul din Baia Mare. Aseară, handbalistele lui Aurelian Roşca s-au cazat în Celje, tot ieri fiind efectuat şi un antrenament. Azi dimineaţă, HCM Baia Mare va ajunge la destinaţie, în Ljubljana, ora antrenamentului oficial din Arena Stozice nefiind deocamdată confirmată. Luciana Marin, Gabriela Perianu şi Timea Tătar au rămas acasă din cauza unor probleme de sănătate.
Meciul va avea loc vineri, 16 octombrie, de la ora 20.00, ora României, în Arena Stozice. Vor arbitra islandezii Arnar Sigurjonsson şi Svavar Petursson. Delegat EHF a fost desemnat slovacul Janka Stasova.
Cu galerie în Slovenia
La primul meci din grupa 1 a Ligii Campionilor, în deplasare la RK Krim Mercator, vicecampioanele României vor evolua în faţa unei galerii băimărene formate din circa 40 de suporteri.
20 de persoane vor face deplasarea organizat, cu un microbus, ceilalţi băimăreni mergînd în Ljubljana cu maşinile personale.
Recordul de suporteri care au însoţit HCM-ul într-o deplasare de EHF Champions League rămîne cel înregistrat în Viena, la meciul cu Hypo din sezonul 2013-2014. Circa 600 de suporteri a avut atunci echipa din Baia Mare în capitala Austriei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.