ALDE Maramureş şi-a propus un target de 10% pentru locale

0
898

Preşedintele ALDE Maramureş, Cornelia Negruţ, este de părere că, deşi ALDE este un partid nou, tânăr, există şanse reale la alegeri. Un sondaj de opinie relevă, azi, că ALDE ocupă locul trei ca forţă politică în România: „Avem cinci primari în prezent. Ne-am propus un target de 10% pentru ALDE în Maramureş la alegerile locale. Dorim minimum patru consilieri judeţeni. În mod cert vom avea şi un candidat la Primăria Baia Mare. La locale vom merge singuri, însă la Parlamentare mergem pe alianţe. Preferăm partide de dreapta.”
Întrucât în ALDE au venit membrii de partid de la PC şi PLR, lucrurile de mişcă mai greu la început – a afirmat preşedintele Cornelia Negruţ. Aceasta a mai adăugat: „Cine munceşte, rămâne în partid. Cine nu, poate să plece. Marinescu nu vrea să lucreze cu mine. I-am comunicat lui Tăriceanu. Se va analiza situaţia şi probabil acesta va trebui să plece. Dacă va dori să construiască, bine, dacă nu, căci eu nu doresc să-l dau afară, Bucureştiul va hotărî ce se va întâmpla cu el”.
Biroul executiv judeţean al ALDE Maramureş este compus dintr-un preşedinte (Cornelia Negruţ), un preşedinte executiv (Emil Marinescu), doi prim-vicepreşedinţi (Sorin Petean şi Radu Ardelean), zece vicepreşedinţi, nouă membri şi doi secretari coordonatori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.