În week-end, amenzi de peste 8.000 lei

0
215

Jandarmeria Maramureş a executat 5 misiuni de asigurare a măsurilor de ordine publică, 12 acţiuni în cooperare cu alte instituţii, 2 acţiuni de căutare şi salvare (o fetiţă de 9 ani rătăcită la cules de ciuperci în zona Băiţa Băii, respectiv turişti polonezi rătăciţi în Munţii Maramureşului), cu un efectiv total de 185 de jandarmi.
Pe timpul acestor acţiuni, au fost constatate mai multe fapte de natură contravenţională – refuz de legitimare, ridicare resturi de exploatare forestieră, absenteism şcolar, consum de alcool în spaţii publice, ameninţări cu acte de violenţă, pescuit fără permis, cerşetorie în spaţii publice – fiind sancţionate cu amenzi în valoare totală de 8.000 lei .
Echipajele de intervenţie ale jandarmeriei au fost solicitate şi în cazuri de tulburare a ordinii publice, persoane recalcitrante, diverse scandaluri între mai multe persoane, conducerea unei persoane la Spitalul de psihiatrie din Sighetu Marmaţiei şi a alteia la sediul poliţiei în vederea continuării cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

Neînţelegeri şi îmbrînceli într-un local din Baia Mare

Luni seara, în jurul orei 21.40, o patrulă de ordine publică de pe raza municipiului Baia Mare a fost solicitată într-un caz de tulburare a ordinii publice, la un local de pe strada Lăpuşului. Pe fondul unor neînţelegeri ivite în local, disputa dintre mai multe persoane a degenerat în scandal, cu ameninţări şi fapte de violenţă. Fiindcă nu au avut suficient loc pentru îmbrânceli, acţiunea s-a mutat în faţa localului.
Jandarmii băimăreni au intervenit pentru restabilirea stării de normalitate, aplanând conflictul. Au fost identificate 5 persoane implicate, cu vârste între 17 şi 42 de ani, fiind sancţionate conform prevederilor legale cu amenzi contravenţionale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.