Ştiinţa Explorări Baia Mare, obiectiv locurile 1-5

0
551

Ştiinţa Explorări Baia Mare se află în faţa unui nou început de sezon, în care obiectivul grupării de volei va fi ocuparea unui loc între primele cinci formaţii din Divizia A1. Asta a declarat preşedintele executiv al Ştiinţa Explorări în cadrul unei conferinţe de presă, în care au fost prezentate şi noile achiziţii: Igor Didorciuc, Kovacs Zoltan, Gabriel Cherbeleaţă, Mihai Coasă şi Toth Andras.
Traian Rad Tăut, preşedinte executiv  Ştiinţa Explorări: “Obiectivul nostru pentru sezonul 2015-2016 este să ne clasăm la final pe unul dintre primele cinci locuri. Exact cum le-am spus  şi băieţilor la ultimul antrenament, dorinţa mea secretă ar fi locul I. Asta trebuie să fie  şi dorinţa lor. Le mulţumesc jucătorilor transferaţi că au acceptat să vină la noi, în condiţiile financiare pe care le putem asigura la ora actuală”.
La fel de încrezător se arată şi preşedintele CS Ştiinţa Baia Mare, Gheorghe Mihai Bârlea: “Anul trecut nu a fost chiar ceea ce ne-am dorit. Prin tot ceea ce a făcut conducerea secţiei  şi conducerea tehnică, sperăm să obţinem o performanţă mai bună de­cît anul trecut. După cum au decurs jocurile de pregătire, cred că sînt premise în acest sens.”
Căpitanul Florin Bălhăceanu, prezent şi el la conferinţă, a precizat care ar putea fi atuurile echipei pentru sezonul care urmează: “Am avut posibilitatea pe parcursul perioadei de pregătire şi a turneelor amicale să lucrăm destul de mult la relaţiile de joc  şi, din punctul meu de vedere, cred că sîntem pe drumul cel bun. Nu ne rămîne decît, cu multă ambiţie  şi implicare în joc, să ne oferim un început bun de drum  şi o linişte pentru ceea ce va urma în acest tur de campionat.”
În fine, tehnicianul Marius Botea este optimist în privinţa unui parcurs mult mai bun decît în precedentul campionat, mai ales prin prisma transferurilor efectuate: “Din punctul meu de vedere, remarc seriozitatea în pregătire, pe care am avut-o pînă acum. Dacă anul trecut am avut anumite probleme, pe care am preferat să nu le facem publice, cred că anul acesta situaţia este mult schimbată în bine. Vreau să mulţumesc conducerii clubului că asigură acea stabilitate financiară de care are nevoie orice antrenor, dar  şi jucătorii, pentru a se putea concentra doar la volei”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.