Amendă de 5.000 lei pentru transport ilegal de material lemnos în Borşa

0
598

Miercuri, 21 octombrie, în jurul orei 18.15, poliţiştii din Borşa care efectuau activităţi pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice pe raza oraşului, au oprit pentru control un autovehicul care transporta material lemnos. La volanul acestuia, poliţiştii au identificat un tânăr, de 23 de ani, din localitate, care nu a putut prezenta documentele legale de însoţire. Urmare neregulilor constatate, întreaga cantitate de lemn, aproape 13 mc, de esenţă fag, a fost confiscată şi predată în custodie reprezentanţilor ocolului silvic, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Un tînăr din Caraş Severin a furat dintr-un internat din Baia Mare

Marţi, 20 octombrie, un tînăr, de 16 ani, a sesizat poliţia că a fost victima infracţiunii de furt. El a declarat că, din camera internatului unde este cazat i-a fost sustras un laptop, precum şi alte bunuri. Valoarea prejudiciului reclamat este de 2.000 lei.
Verificările efectuate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr, de 23 de ani, domiciliat în Moldova Nouă, judeţul Caraş Severin, bănuit de comiterea faptei. Poliţiştii continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului şi documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.