Femeie accidentată pe trecerea de pietoni în Baia Mare

0
622

Pe bulevardul Bucureşti a avut loc un alt eveniment rutier, soldat cu rănirea unei femei, care s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii. Un băimărean, în vârstă de 42 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat o femeie, de 61 de ani, care traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.  Victima a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea. În urma testării cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că cei doi participanţi la trafic nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Trei persoane rănite în urma unor evenimente rutiere

Poliţiştii maramureşeni atrag atenţia şoferilor să conducă prudent, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum şi trafic, să acorde prioritate de trecere pietonilor şi să respecte semnificaţia culorii roşii a semaforului electric. Nerespectarea acestor reguli de circulaţie au dus, miercuri, la producerea a trei evenimente rutiere soldate cu rănirea a tot atâtea persoane.

Între Groşi şi Cărbunari

La ora 13.10, pe DN 18B, între localităţile Groşi şi Cărbunari a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unui bărbat, de 32 de ani, domiciliat în Gherla, judeţul Cluj. Acesta se deplasa cu un autoturism pe o porţiune de drum în aliniament, a pătruns pe acostament, a derapat şi a ajuns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar din sens opus, de un tânăr, de 20 de ani, din Groşii Ţibleşului. În urma impactului, conducătorul auto care a pătruns pe contrasens a suferit leziuni corporale şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale. Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

A pătruns în intersecţie pe culoarea roşie

Un alt accident de circulaţie a fost cauzat de nerespectarea semnificaţiei culorii roşii a semaforului electric. În jurul orei 16, un băimărean, în vârstă de 69 de ani, se deplasa cu autoturismul pe strada Culturii. Şoferul a pătruns în intersecţia semaforizată cu bulevardul Bucureşti, fără a respecta semnificaţia culorii roşii a semaforului electric şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar, de un bărbat, de 41 de ani, din Baia Sprie. În urma impactului, o pasageră, în vârstă de 61 de ani, din autoturismul condus de şoferul băimărean, a suferit leziuni corporale şi a fost transportată la spital, unde a beneficiat de îngrijiri medicale. Ambii conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nici unul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.