“Învaţă să reuşeşti” la Vişeu de Jos

0
1706

Vineri, 23 octombrie a.c., a avut loc lansarea proiectului “Economia Socială – Instrument de creştere a calităţii vieţii”, la Centrul de meditaţii din Vişeu de Jos, în prezenţa unui numeros public, elevi, părinţi şi cadre didactice.
Asociaţia Centrul socio-educaţional, din Vişeu de Jos, a luat fiinţă la iniţiativa unor oameni care şi-au propus să schimbe ceva în comunitate, care îşi doresc să aducă un plus de educaţie copiilor din zonă. Proiectul ajută elevii să aprofundeze cunoştinţele acumulate la şcoală, oferind totodată o serie de activităţi prin care aceştia să-şi descopere diferite abilităţi.
Centrul este dotat cu video-proiectoare moderne, laptop-uri, table magnetice şi interactive, sisteme audio, flipchart-uri şi alte dotări, cum ar fi softurile educaţionale.
În cadrul Centrului, se organizează meditaţii la limba română şi matematică pentru elevii din ciclul primar şi gimnazial, respectiv limba engleză, nivel începător, mediu şi avansat. La cerere, se pot organiza grupe de pregătire la limba română şi matematică pentru elevii de liceu care urmează să susţină bacalaureatul, iar la limba engleză, pregătire pentru diferite examene. Copiii pot beneficia de evaluare psihologică, consiliere şi servicii de logopedie.
Oferta Centrului mai include: cursuri şi ateliere de dezvoltare personală, consiliere vocaţională, activităţi culturale şi recreative, ateliere de sculptură în lemn, măşti tradiţionale şi olărit.
“Nu există elevi slabi, ci elevi care probabil nu au fost impulsionaţi să încerce să reuşească, care nu au avut motivaţie să se străduiască mai mult. Nu există probleme fără soluţii, iar noi credem în potenţialul fiecărui elev”, a declarat dr. Anca Ramona Hapca, managerul Centrului de Meditaţii şi membru fondator. Motto-ul Asociaţiei vorbeşte de la sine: „ÎNVAŢĂ SĂ REUŞEŞTI”.
Se doreşte dezvoltarea unui Centru de Meditaţii în care părinţii să aibă garanţia că fiii lor îşi dezvoltă cele mai bune abilităţi, competenţe, cunoştinţe, de la cadre didactice cu rezultate remarcabile, cu experienţă în activităţile de predare, pasionaţi de munca lor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.