Plantare de copaci în Copalnic Mănăştur

0
327

Asociaţia Rîureana din Copalnic Mănăştur are în statut şi profilul ecologic, aşa că o parte dintre voluntari s-au mobilizat de bună dimineaţă şi cu uneltele pe umăr au pornit spre locul unde s-a anunţat că vor planta puieţi, pădurea Bisericii Ortodoxe.
Şi aşa, în cîteva ore, voluntarii au plantat 400 de puieţi de molid. Preotul paroh Florian Oros s-a alăturat echipei şi a adus gustări, apă, sucuri, dar şi multe gogoşi.
,,Copacii sunt foarte importanţi pentru planetă. M-am simţit foarte bine făcând asta, putem să facem mai multe pentru planetă şi pentru viitorul nostru. La urma-urmei, totul depinde de noi” (Daniela Toma – voluntar).
,,A fost o activitate atractivă şi am fost interesată de acest proiect. Am făcut un gest pentru protecţia mediului înconjurător” (Oana Costin).
,,Trebuie să punem o virgulă confortului nostru şi să ajutăm natura. Puţin oxigen nu ne strică, nu-i aşa? Fiecare molid pe care l-am plantat ne-a adus un zâmbet, ştiind că va fi un ocrotitor al sănătăţii noastre” (Ştefania Petruş).
Activităţile Asociaţiei Rîureana nu se vor încheia aici, voluntarii vor face mai multe acţiuni ecologice, ca să aducă un bine comunităţii şi planetei pe care locuim. (Laura MIHALCA)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.