Neînţelegeri şi îmbrânceli în faţa Tribunalului în Baia Mare

0
682

Patrula de ordine publică de pe raza municipiului Baia Mare, a fost solicitată la Tribunalul Maramureş, unde, la orele amiezii, pe fondul unor neînţelegeri ivite privind donarea unui pământ, două persoane s-au îmbrâncit reciproc, disputa  degenerând în scandal. Jandarmii au intervenit pentru restabilirea stării de normalitate, aplanând conflictul. Au fost identificate persoanele implicate, de 42, respectiv 52 de ani, fiind sancţionate contravenţional conform prevederilor legale.
Cal nesupravegheat, în sensul giratoriu
O altă patrulă a fost sesizată cu privire la existenţa unor animale nesupravegheate într-un sens giratoriu. Au fost identificaţi doi tineri, care şi-au lăsat calul nesupravegheat, care, ulterior, a ajuns pe bulevardul Bucureşti, în sensul giratoriu din faţa magazinului „DEDEMAN” prezentând pericol pentru participanţii din traficul rutier. Neglijenţa tinerilor a fost sancţionată cu amenzile contravenţionale prevăzute de lege.

Recalcitrant, cu bilet nevalidat

În urma unei acţiuni în cooperare cu Administraţia Publică Locală, într-un mijloc de transport în comun, pe str. Vasile Lucaciu, controlorii URBIS au depistat un bărbat, cu biletul nevalidat. Ca urmare a refuzului de a coborî din autobuz, la cererea îndreptăţită a controlorilor, au intervenit efectivele de jandarmi. Fiind vădit sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a refuzat legitimarea, provocând un scandal. Pentru stabilirea identităţii, persoana a fost condusă la sediul poliţiei. Jandarmii au aplicat sancţiunile contravenţionale conform legislaţiei.

Scandal între fraţi la Vişeu de Sus

În  urma unui apel la 112, o patrulă de ordine publică din Vişeu de Sus, a fost solicitată la un scandal. Numitul Vasile T., în vârstă de 32 ani, din localitate, aflîndu-se sub influenţa băuturilor alcoolice, la domiciliul său, i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare fratelui său, ameninţându-l cu acte de violenţă. Disputa dintre fraţi a degenerat rapid într-un scandal, fiind nevoie de intervenţia forţelor de ordine. După aplanarea conflictului, pentru faptele sale, tânărul a fost sancţionat contravenţional conform prevederilor legale.

A deranjat vecinii cu muzica lui

Un alt apel, sesizează o tulburare a liniştii publice la ora 22. Un echipaj se deplasează pe strada Gării. Aici, un tânăr, de 24 ani, Cristian P. din localitate, aflându-se în incinta unui bar, a tulburat liniştea publică prin folosirea unei combine muzicale cu sonorul la intensitate mare, deranjând vecinii, cu care are un perete comun. Petrecăreţul a fost sancţionat de către jandarmi cu amendă contravenţională.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.